Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapiahoidot

Aikuiset

Aikuiset voivat varata itselleen koko kehon vyöhyketerapeuttisen hoidon kestoltaan 90min. Hoidossa riisuudutaan yleensä alusvaatteisilleen peiton alle hoitopöydälle. Käsitellään niska ja päänalue, kädet ja käsivarret ja jalat käyttäen tarvittaessa hierontaöljyä.

Jokainen hoito suunnitellaan tapaamisen alussa sinun oireiden ja hoitovaikutustoiveiden mukaisesti.  

Halutessasi voidaan hoitaa käyttäen eteerisiä öljyjä hoidon tukena. 

90min / 70€

Vauvat alle 1

Vauvat (0-12kk) hyötyvät valtavasti vyöhyketerapeuttisista hoidoista. Hoidoilla voidaan vaikuttaa itkuisuuteen, hermostollisiin oireisiin, ruuansulatuksen toimintaan, nukkumiseen, immuniteetin vahvistamiseen, kehon virheasentoihin ym. 

Vauvoille suositeltavaa 3 hoitokertaa 2 viikon sisälle. Joskus jopa 1. hoitokerta saattaa riittää. 

Vauvat 30min / 35€ 

Kotikäynnit mahdollisia Petäjäinen-Rovaniemen keskusta alueella. Kysy lisää!

Lapset ja nuoret 1-17v

Lapset 1-12v. tarvitsevat kosketusta ja hermojärjestelmänäsä rauhoittamista kuormittavan arjen ja ympäristön paineiden alla. Varsinkin erityisherkkä lapsi hyötyy hoidosta valtavasti, sillä hänen hermojärjestelmänsä kuormittuminen on suurempaa muihin lapsiin verrattuna. Jokainen lapsi on tervetullut lempeään kehohoitoon tilanteestaan riippumatta!
Lapset 60min / 55€


Nuoret hyötyvät vyöhyketerapiasta erilaisissa nuorison omissa haasteissa, kuten kehonkuvan muutoksessa, hormonaalisissa vaivoissa, jännitystiloissa, ahdistuksessa, masennuksessa tai alakulossa. Hoito tehdään sen mukaan, mitä nuori itse ajattelee tarvitsevansa sillä hetkellä. 

Nuoret 75min / 65€

Raskausaika ja palautuminen synnytyksestä

Raskausajanhieronta voidaan aloittaa raskausviikon 12 jälkeen, jos et ole aiemmin kehohoidoissa käynyt. Vyöhyketerapeuttinen hoito auttaa sinua voimaan raskausaikana paremmin ja näin voit ylläpitää yhteyttä vatsasi pienoikaiseen paremmin. Hoidot auttavat rentoutumaan ennen synnytystä ja vkolta 39 alkaen voidaan tehdä synnytykseen valmistavaa hoitoa. Vauvan syntymän jälkeen mahdollista varata äiti-vauvahieronta 100min, jossa äidille ja vauvalle suodaan yhteinen hierontahetki. Äiti palautuu paremmin synnytyksestä ja vauva saa kaipaamaansa helpotusta oloonsa tai vain rentoutumista varten.

Raskausajanhieronta 75min 70€

Äiti-vauvahieronta 100min 90€

Synnytykseen valmistautuminen 1h /55€