Terapeuttiset eteeriset öljyt

Mitä ne ovat?

Terapeuttisen tason eteeriset öljyt ovat olleet itselläni ja hoitohuoneellani käytössä vuodesta 2017 alkaen. Olen päivittäisen käytön myötä huomannut upeita tuloksia omassa perheessäni sekä asiakkaissa, joiden kanssa olemme öljyjen kanssa matkaa tehneet.

Laadukkaat eteeriset öljyt tasapainottavat kehoa solutasolta asti. Ne vaikuttavat fyysisiin, psyykkisiin ja mentaalisiin tasoihin. Öljyillä voi tehdä tunnepuolen vapautusta, helpottaa oloa, laukaista jännitystä, piristää, rauhoittaa jne. ja rakkaille lemmikeillesikin löytyy nykyään ihania öljyjä erilaisiin elämän tilanteisiin. Jokainen öljy/tuoksu tuo oman efektinsä ja ne toimivat aina tasapainottavasti.

Miten ne toimivat?

Eteerisillä öljyillä voi olla huomattavia positiivisia fyysisiä ja henkisiä vaikutuksia. Eteeriset öljyt ovat oikeastaan nestemäistä kaasua, joka on matalalla lämmöllä höyrytislattu kasvien eri osista. Itse käytän YOUNG LIVINGin eteerisiä öljyjä, koska henkilökohtaisesti voin luottaa heidän toimintatapaansa ja koen heidän arvot tehdä työtä öljyjen parissa oikeiksi. Lisäksi voin luottaa, että pulloon laitetaan juuri vain ja ainoastaan tislattu kasvin osa, eikä siitä poisteta mitään. Heidän kasvit kasvatetaan omilla farmeilla ympäri maailmaa, luomusti ja höyrytislataan paikan päällä.

Hajuaisti on ainut viidestä aistista, jolla on suora yhteys limbiseen järjestelmään, tunteiden ohjauskeskukseen. Ahdistus, masennus, pelko, viha ja ilo ovat kaikki lähtöisin tältä alueelta.
Kaikki muut aistit (kosketus, maku, kuulo ja näkö) kulkevat talamuksen kautta.
Limbinen järjestelmä voi myös suoraan aktivoida hypotalamusta. Hypotalamus on yksi tärkeimmistä osista aivoissa. Se on meidän "hormonikeskus". Hypotalamus vapauttaa kemiallisia viestejä, jotka vaikuttavat kaikkeen; sukupuolihalukkuudesta energian säätelyyn. Kasvuhormonit, sukupuolihormonit, kilpirauhashormonit ja välittäjäaineet, kuten serotoniini, ovat kaikki hypotalamuksessa. 

Miten voin olla avuksi?

Voit pyytää minua tekemään omalle pienelle porukallesi öljyesittelyillan tai voin myös henkilökohtaisesti ohjata öljyjen aloittamiseen. Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä! 

Jälleenmyyjänä olen rauhallinen, opastava, aina auttamaan valmis ja kaiken lisäksi en painosta missään vaiheessa mihinkään käyttöön, tuotteiden myymiseen tai tuotteiden hankkimiseen.

Young Living öljyjen verkkokauppaan rekisteröityminen on ilmaista, jälleenmyyjäksi ryhtyminen on ilmaista sekä tilaamispakkoa ei ole. Eli mihinkään ei tarvitse taloudellisesti sitoutua, päästäkseen tutustumaan lähemmin öljyjen huikeaan maailmaan.

Haluatko minusta sinun tukesi ja neuvonantajasi öljyjen upeaan maailmaan? Mainitse sponsoritunnukseni kirjautuessasi jälleenmyyjäksi: 13076929