Tekijä taustalla

CURRICULUM VITAE

Usui reiki master 2011

Dipl. moderni vyöhyketerapeutti 2014 - Kairon Instituutti

Dipl. tunnevyöhyketerapeutti 2015 - Kairon Instituutti

Peruslääketieteen kurssi 2015 - Kairon Instituutti

Tunnetaideterapeutti 2019 - Kairon Instituutti

Vauvahierontakurssi 2018 - Elon askel

Äiti-vauvakurssi 2020 - Kairon Instituutti

EA1 voimassa 2022 - SPR

Sosionomi OPISKELIJA. - Lapin AMK 2020 alk.

Selvännäkökurssi 2021 - Kirsi Gren, Aurinkohoitola

Tarot-kurssi 2022
Kirsi Gren, Aurinkohoitola

Suomen Energiahoitajien Body Mind Energy Balance Method kurssit Taso 1 - 2/3 suoritettu 2022 -OPISKELIJATYÖT

Opinnäytetyön työstäminen aiheesta erityisherkkyys varhaiskasvatuksessa 2023..

Menneiden elämien regressio-ohjaaja koulutus 2023-2024 OPISKELIJATYÖT
- Mervi Bergström
Hei!

Matka itseen on varmasti jokaiselle se kivisin ja raskain matka, minkä koskaan voi tehdä. Kuitenkaan ilman tätä matkaa, emme voisi löytää elämämme tarkoitusta. Se on siis ainut matka, jota ei kukaan koskaan ole lopulta katunut. Minä olen sitä matkaa tehnyt tietoisesti vuodesta 2010, jolloin kehoni ilmoitti minulle vahvasti, että en voi jatkaa siihen asti vahingollista toimintaa, eli pakoa itsestäni. Aloitin ensin tutustumalla meidän energiajärjestelmiin, chakroihin, Reikikurssit käymällä 2010. Ymmärtäessäni enemmän kehon ja mielen yhteisvaikutuksista, päädyin aloittamaan Kairon Instituutissa Tunnevyöhyketerapeutin opinnot vuonna 2011, sillä halusin löytää energiahoitojen vierelle konkreettisemman keinon hoitaa käsilläni. Lisäksi nämä opinnot tarjosivat huikean matkan ihmisen (ja minun itsenikin) tunne-elämän vaikutukseen kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Valmistuin vuonna 2015 ja olin jo silloin kokoaikainen tunnevyöhyketerapeutti omassa yrityksessäni. 

Erityisherkkänä luonteena on minua mielen ja tietoisuuden syvät juonteet  aina kiinnostaneet. Hyppäsinkin seuraavaksi Kaironin tarjoama tunnetaideterapeutin opintoihin matkaan vuonna 2017. Ne syvensivät edelleen ymmärrystä ihmisen monista kerroksista säilöä tunnetraumoja ja kuinka ne näyttäytyvät meidän olemisesessa, reaktioissa, tunteissa, sanoissa ja jopa unissa. 

Kehon, mielen ja henkisen olemuksemme yhteinen sävel kokoaa meidät tasapainoiseksi ihmiseksi. Jos näissä olemisen muodoissa on haasteita, emme voi soittaa puhtainta säveltämme. Olen todennut, että yksin meidän ei tätä matkaa onneksi tarvitse tehdä, vaan jokainen kohtaaminen ja tapahtuma voi olla merkityksellinen ja viedä kohti parempaa huomista. Tärkeintä on osata pyytää apua, silloin kun, sitä kokee tarvitsevansa. 

Olen itse neljän lapsen äiti ja jokainen lapsistani on tuonut minulle arvokasta oppia elämästä, äitiydestä, raskausajasta, vauvoista ja varsinkin tunteiden kohtaamisesta. Jokainen lapsi on ainutlaatuinen ja rakkauden arvoinen. Lapsessa elää kaikki; usko, toivo ja rakkaus. Meidän aikuisten tehtävä on vaalia tätä viattomuutta jokaisessa lapsessa, jotta maailmasta tulee parempi paikka elää. Tämä aihe saattoi minut sosionomiopinnoissani työstämään opinnäytetyötä aiheesta erityisherkkyys varhaiskasvatuksessa. 

Nykyään annan luovuuden ja energian virrata itsessäni enemmän vapaana, teen energiahoitoja, kirjoitan runoja tunteiden kohtaamisesta, voimaantumisesta ja tunteiden työstämisestä. Vesiväripaletti on vienyt minun sydämen ja rentoudun vapaa-ajalla maalaten ja piirtäen sekä runoutta harrastaen. 

Iloa, valoa ja voimaa!

Tiina