ETEERISET ÖLJYT

Terapeuttisen tason eteeriset öljyt ovat olleet hoitohuoneellani käytössä vuodesta 2017 alkaen. Olen päivittäisen käytön myötä huomannut upeita tuloksia omassa perheessäni sekä asiakkaissa, joiden kanssa olemme öljyjen kanssa matkaa tehneet. 

Laadukkaat eteeriset öljyt tasapainottavat kehoa solutasolta asti. Ne vaikuttavat fyysisiin, psyykkisiin ja mentaalisiin tasoihin. Öljyillä voi tehdä tunnepuolen vapautusta, helpottaa oloa, laukaista jännitystä, piristää, rauhoittaa jne. Jokainen öljy/tuoksu tuo oman efektinsä ja ne toimivat aina tasapainottavasti. Jos kehosi ei tarvitse käyttämääsi öljyä, ei sillä ole silloin juurikaan mitään vaikutusta. Tuoksu voi myös muuttua selkeästi käytön aikana ja ajan kuluessa. Sanotaankin, että öljyt jotka vetävät täysillä puoleensa tai saavat sinut irvistämään pahasta tuoksusta, ovat juuri niitä öljyjä, joita kehosi ja mielesi tarvitsevat. 

MITEN ETEERISET ÖLJYT TOIMIVAT

Eteerisillä öljyillä voi olla huomattavia positiivisia fyysisiä ja henkisiä vaikutuksia. Eteeriset öljyt ovat oikeastaan nestemäistä kaasua, joka on matalalla lämmöllä höyrytislattu kasvien eri osista. Itse käytän YOUNG LIVINGin eteerisiä öljyjä, koska henkilökohtaisesti voin luottaa heidän toimintatapaansa ja koen heidän arvot tehdä työtä öljyjen parissa oikeiksi. Lisäksi voin luottaa, että pulloon laitetaan juuri vain ja ainoastaan tislattu kasvin osa, eikä siitä poisteta mitään. Heidän kasvit kasvatetaan omilla farmeilla ympäri maailmaa, luomusti ja höyrytislataan paikan päällä. 

Kun tuoksuja hengitetään, hajumolekyylit kulkeutuvat nenään, jossa ne pysähtyvät hajuaistikalvolle, joka on nenän sisällä. Jokainen hajumolekyyli sopii kuin pieni palapelin palanen osaksi reseptoriin solussa. Nämä sadat miljoonat hermosolut uusiutuvat joka 28 päivä. Kun hajumolekyylejä stimuloidaan, limakalvolla olevat hermosolut välittävät sähköisiä impulsseja aivoihin, hajukäämiin. Hajukäämi lähettää impulsseja makukeskukseen (makuaisti), amygdalaan (mantelitumake, tunneaisti) ja muihin limbiseen järjestelmään . Limbinen järjestelmä on yhteydessä aivojen eri osa-alueisiin, jotka kontrolloi sykettä, verenpainetta, hengitystä, muistia, stressiä, hormonitasapainoa jne.

Hajuaisti on ainut viidestä aistista, jolla on suora yhteys limbiseen järjestelmään, tunteiden ohjauskeskukseen. Ahdistus, masennus, pelko, viha ja ilo ovat kaikki lähtöisin tältä alueelta. 
Kaikki muut aistit (kosketus, maku, kuulo ja näkö) kulkevat talamuksen kautta.
Limbinen järjestelmä voi myös suoraan aktivoida hypotalamusta. Hypotalamus on yksi tärkeimmistä osista aivoissa. Se on meidän "hormonikeskus". Hypotalamus vapauttaa kemiallisia viestejä, jotka vaikuttavat kaikkeen; sukupuolihalukkuudesta energian säätelyyn. Kasvuhormonit, sukupuolihormonit, kilpirauhashormonit ja välittäjäaineet, kuten serotoniini, ovat kaikki hypotalamuksessa. 

YOUNG LIVING öljyjä saa hankittua itselleen itsenäisen jälleenmyyjän kautta. Suosittelen, että aloittaessasi öljyjen käyttöä, otat yhteyttä henkilöön, joka voi niistä sinulle enemmän kertoa. Näiden käytön oppimiseen on hyvä olla tukijoukko takana, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn niistä irti. 

Tässä myös linkki, jos haluat lähteä suoraan öljyostoksille netin kautta:

https://www.youngliving.com/vo/#/signup/new-start

Suosittelen sinua kirjautumaan jälleenmyyjänä sisälle, tämä ei sinulle maksa mitään, eikä tuo myöhemminkään mitään kustannuksia. Näin saat heti -24% alennusta tuotteiden hinnasta. Aloituspakkausta ei tarvitse hankkia heti (tai koskaan), joten scrollaa sivua alaspäin ja paina "jatka ilman aloituspakkausta".

Mennessäsi tämän linkin kautta, saan tiedon sinun liittymisestä mukaan ja voimme tarvittaessa yhdessä käydä läpi tuotteita, niin halutessasi. 

Minun yhteystiedot:

Tiina Rissanen 041 319 7581 tiina@kehonkorjaus.com